Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555140

Copa 730555140 Información oficial sobre el partido 730555140 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Fucos Alineación oficial del equipo 'Fucos' en el partido 5 - 1 Perolos Alineación oficial del equipo 'Perolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fucos Alineación oficial del equipo 'Fucos' en el partido 3 - 1 Perolos Alineación oficial del equipo 'Perolos' en el partido
Tiene suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fucos

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): En Eugèni Puigcasas va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fucos eren letals, i Eugèni Puigcasas va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): Al 37 minuts, El Fucos va fer el 3-1. En Eugèni Puigcasas va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Als 54 minuts de joc, els nois de Fucos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jorge Español augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): David Krul estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Armando Viladráu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Fucos tenia un penal al seu favor al minut 24, però el porter va aturar el xut de Jorge Español amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Sergio Platero, t'estimo!!!''
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Colin Cunningham va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Antonio Novati una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Sergio Platero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Eugèni Puigcasas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Jorge Español de Fucos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugèni Puigcasas.

Perolos

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Luis Expósito va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Perolos al minut 33, però el xut de Valerio Polo va topar amb la tanca defensiva.
  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 38, quan un error defensiu va deixar Óscar Roldán completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valerio Polo de Perolos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.