Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554961

Copa 730554961 Información oficial sobre el partido 730554961 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 8 - 1 Os Pardiñas Alineación oficial del equipo 'Os Pardiñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 9 - 0 Os Pardiñas Alineación oficial del equipo 'Os Pardiñas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIDAL'S F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Marcos Las Heras Tomás de VIDALS, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, VIDALS va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Im-Saeng Pyeong, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Denny van Geenhuizen es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrej Revut, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a VIDALS.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Alok Raghuvanshi de VIDALS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vladimír Stolarčík va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Denny van Geenhuizen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): VIDALS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pep Marrasé va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pep Marrasé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Os Pardiñas

Goles Goles

  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 84 a 8 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Yunus Afridi, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Andrej Revut va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.