Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554958

Copa 730554958 Información oficial sobre el partido 730554958 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 2 - 1 patetic club Alineación oficial del equipo 'patetic club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moratalaz United EVO Alineación oficial del equipo 'Moratalaz United EVO' en el partido 2 - 0 patetic club Alineación oficial del equipo 'patetic club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalaz United EVO

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Silvio Belalov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Moratalaz.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Passats 93 minuts, Crispiniano Lozano Hernando, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Moratalaz es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Francesc Traveria del Moratalaz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Crispiniano Lozano Hernando es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Alan Ward una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Marc Sanahuja va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Moratalaz ho intentava per la dreta per mitjà de Crispiniano Lozano Hernando, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 106 (Ocasión por el centro): En Chuan de la Cruz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Crispiniano Lozano Hernando.

patetic club

Goles Goles

  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): patetic sabia com jugar al contraatac, i al minut 75, Joan Otzet va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de patetic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Albert Contijoch va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El patetic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Alberto Sancerre va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): patetic van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però José Antonio Turégano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alberto Sancerre quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): Joan Otzet hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Albert Contijoch havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de patetic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Horna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Contijoch de patetic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.