Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554894

Copa 730554894 Información oficial sobre el partido 730554894 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

PiratasBoys Alineación oficial del equipo 'PiratasBoys' en el partido 4 - 5 equipo de papel Alineación oficial del equipo 'equipo de papel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PiratasBoys Alineación oficial del equipo 'PiratasBoys' en el partido 2 - 3 equipo de papel Alineación oficial del equipo 'equipo de papel' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,5 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PiratasBoys

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a PiratasBoys va ser Olek Sumara.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): PiratasBoys equilibrava la balança al minut 31. En Olek Sumara, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Anthony Kirkpatrick ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PiratasBoys es posava per davant 3 a 2.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Olek Sumara. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Lemus.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laureano Ardán de PiratasBoys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

equipo de papel

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 14 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Boris Piñot de equipo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Guillermo Silvera es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Guillermo Silvera que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Guillermo Silvera va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Passats 94 minuts de partit, equipo es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Guillermo Silvera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 93, quan en Boris Piñot va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Maria Carreras de equipo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Pol de equipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.