Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554890

Copa 730554890 Información oficial sobre el partido 730554890 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Golden State Guarriors Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarriors' en el partido 2 - 1 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Golden State Guarriors Alineación oficial del equipo 'Golden State Guarriors' en el partido 2 - 0 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden State Guarriors

Goles Goles

  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Augusto Celayanda estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. James Malangalila va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 53.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Rafael Vergara Giles va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Guarriors.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guarriors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xuventino Meijoeiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Augusto Celayanda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guarriors se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Carnero va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Michael Katzer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Valtierra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Francisco Valtierra del Guarriors ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Antamira Oeee

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pedro Daso de Antamira es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Konrad Stout-Frühwirth va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hélio Osório rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 16, el Antamira estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Matías Oscar Roncoroni va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matías Oscar Roncoroni va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 28. En Hélio Osório va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Teddy Francis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Piotr Błyskal de Antamira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.