Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554824

Copa 730554824 Información oficial sobre el partido 730554824 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido 4 - 2 Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido 1 - 1 Tarragons FC Alineación oficial del equipo 'Tarragons FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Limon

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sporting va ser Caitan Zozaya.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Manuel Igarzábal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Dani Mallebrera va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Salva Corvinos es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Víctor Caraves, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Sporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Vargas Segovia va marxar de Daniel Tutzó en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sporting van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Mouhsine Fatah va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Salva Corvinos va rematar alt.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Santiago Lozano García va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Antonio Vargas Segovia va servir per deixar enrere el gegant Daniel Tutzó al minut 80, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mouhsine Fatah. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Caraves.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dani Mallebrera després que el jugador de Sporting li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Mouhsine Fatah de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tarragons FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Un mica després, Antonio Ventura Rodríguez de Tarragons va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Al minut 92, Tarragons va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Mauro Barrio va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Tarragons va estar a punt d'arribar en un córner. En Daniel Tutzó va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.