Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554750

Copa 730554750 Información oficial sobre el partido 730554750 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 5 - 0 Green Cactus SC Alineación oficial del equipo 'Green Cactus SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 6 - 0 Green Cactus SC Alineación oficial del equipo 'Green Cactus SC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Badmotorfinger prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Rüdiger Marso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Manuel Jiménez va augmentar l'avantatge de Badmotorfinger a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Badmotorfinger va aconseguir el 3 - 0 quan Francisco Jiménez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manuel Jiménez es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Jiménez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Badmotorfinger.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Busquets per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pere Pinadell va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Marino Meneghello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pere Pinadell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Busquets va rematar alt.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Badmotorfinger va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Marino Meneghello va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Radosław Bodych gairebé va marcar per a Badmotorfinger des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Green Cactus SC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Casaprín de Cactus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.