Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554725

Copa 730554725 Información oficial sobre el partido 730554725 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido 3 - 5 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
C.D. Villa Arriba Alineación oficial del equipo 'C.D. Villa Arriba' en el partido 1 - 9 Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Villa Arriba

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Arriba va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Aaron Feliu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Diego Altimir trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): Javián Lavalle de Arriba va demostrar les seves habilitats al minut 87 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Juan Alberto Torrecillas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Josep Tornabells per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Lluís Albert Piferrer va disposar d'una bona oportunitat al minut 52, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 22 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ivan Mihov de Noega marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Noega agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Javier Vilches amb mestria.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Vilches va augmentar l'avantatge de Noega a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Jesús Cordellas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 4 per a Noega.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Noega per augmentar la diferència al marcador a 3 - 5 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Javier Vilches. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Javier Vilches va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Hadar Rodríguez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Hadar Rodríguez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horacio García de Noega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.