Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554658

Copa 730554658 Información oficial sobre el partido 730554658 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido 3 - 2 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido 2 - 0 albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cyrus Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 81, indicava inequívocament que en Marc Barbany va saber trobar la xarxa rival. Cyrus desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Ryszard Rzeźnik va incrementar l'avantatge de Cyrus amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 95 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 95 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cyrus. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ryszard Rzeźnik xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Andrés Felipe Traslaviña de Cyrus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

albinegres de cor

Goles Goles

  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): albinegro va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Mustafa Al-Shair va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Moisés Maeso López que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): albinegro van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Salva Puerto Collado no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): albinegro va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Moisés Maeso López es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 100 (Ocasión por el centro): En Víctor Jiménez Knorr al minut 100 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.