Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554571

Copa 730554571 Información oficial sobre el partido 730554571 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Canteiráns Alineación oficial del equipo 'Canteiráns' en el partido 3 - 1 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Canteiráns Alineación oficial del equipo 'Canteiráns' en el partido 5 - 0 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
Tiene mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteiráns

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pep Golet, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Damián Cordido va donar a Canteiráns un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Canteiráns pel centre va donar un gran resultat: el gol de 张 (Zhang) 综龙 (Zonglong) va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Canteiráns va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Manlio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Canteiráns ho intentava per la dreta per mitjà de Salvador Pujó, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Pep Golet es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Atletico de Vega

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atletico. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Víctor Martorell xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Juan de Atletico es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Dag Sæterskar de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luke Crutchley de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.