Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554563

Copa 730554563 Información oficial sobre el partido 730554563 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido 3 - 1 A.F. BUT UNITED Alineación oficial del equipo 'A.F. BUT UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido 6 - 0 A.F. BUT UNITED Alineación oficial del equipo 'A.F. BUT UNITED' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PuXol Killers

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va premiar PuXol amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Petri Koho va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paul Authier va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de PuXol a 3 - 1. Sergio Verdejo Rojas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): PuXol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Petri Koho en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Seras Malo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Petri Koho va sorprendre Ignacio Seras Malo amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Paul Authier, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Al minut 47, Petri Koho gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 55 podia haver acabat en gol, però Ignacio Seras Malo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Petri Koho gairebé va marcar per a PuXol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

A.F. BUT UNITED

Goles Goles

  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Florus Olfers va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Singuerlin, Stephan Kerst, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Singuerlin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ramón Ayelo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Stephan Kerst va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mårten Jonasson.