Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554498

Copa 730554498 Información oficial sobre el partido 730554498 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido 0 - 8 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Antequera C.F Alineación oficial del equipo 'Antequera C.F' en el partido 0 - 5 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antequera C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Rafael Eloregui va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 20 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Antequera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael Eloregui va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Iulian Stoian de Antequera va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastian Więcaszek.

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Horacio Roig que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Paixalet.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Jan Płachetka de Paixalet va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Jan Płachetka va augmentar l'avantatge de Paixalet a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Passaven 40 minuts quan en Calixto Luna va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Calixto Luna va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 5 per a Paixalet.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Calixto Luna va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Guillaume Tassou Zakari era molt més ràpid que el defensa Joshua Pen. Al minut 77, el jugador de Paixalet va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 7.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Vizco de Paixalet l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Felipe Garavito va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Telmo Berbegal al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Guillaume Tassou Zakari va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eduardo Galindo va estar atent i va desviar la pilota a córner.