Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554487

Copa 730554487 Información oficial sobre el partido 730554487 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Aurelio Alineación oficial del equipo 'Aurelio' en el partido 7 - 0 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Aurelio Alineación oficial del equipo 'Aurelio' en el partido 8 - 0 Smart Heart Alineación oficial del equipo 'Smart Heart' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aurelio

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar Aurelio amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Bahador Shazand va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aurelio va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Viktor Nezhurin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mauro Huinaguenta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Aurelio.
  • 135 Minuto 59 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Bahador Shazand va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 0. L'experiència és un grau!
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kleofas Welenc va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Aurelio va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 穆 (Mu) 京松 (Jingsong) des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Kleofas Welenc va augmentar l'avantatge de Aurelio a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Bahador Shazand del Aurelio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Viktor Nezhurin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 10, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kwinten Minnen va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Bahador Shazand, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 穆 (Mu) 京松 (Jingsong) de Aurelio va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 穆 (Mu) 京松 (Jingsong) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Smart Heart

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Smart van sortir al contraatac amb encert al minut 11, però Julio Navarro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Eban de Smart va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emidio Bandi de Smart es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.