Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554485

Copa 730554485 Información oficial sobre el partido 730554485 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

CF Vilanova B Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova B' en el partido 3 - 0 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CF Vilanova B Alineación oficial del equipo 'CF Vilanova B' en el partido 6 - 0 Com jugam!!! Alineación oficial del equipo 'Com jugam!!!' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vilanova B

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Víctor Robledo de Vilanova, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Pedro Inclán va augmentar l'avantatge de Vilanova a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pedro Inclán es va introduir dins la defensa central al minut 53, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Pedro Inclán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Robledo va entorpir al marcador d'en Sergio Zubalburu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Pedro Inclán gairebé va marcar per a Vilanova des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Escornallón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sadurní Ballestà de Vilanova es va guanyar la targeta groga merescudament.

Com jugam!!!