Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554480

Copa 730554480 Información oficial sobre el partido 730554480 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Dwarfos CF Alineación oficial del equipo 'Dwarfos CF' en el partido 4 - 0 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dwarfos CF Alineación oficial del equipo 'Dwarfos CF' en el partido 3 - 0 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dwarfos CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Dwarfos va ser Dragoş Şincai.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en José Antonio Nadal va augmentar l'avantatge de Dwarfos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Víctor Ursueguía va incrementar l'avantatge de Dwarfos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Als 78 minuts, José Antonio Nadal va ampliar l'avantatge de Dwarfos amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor Ursueguía va poder marcar per a Dwarfos en un servei de cantonada picat per en José Antonio Nadal quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Vidarte! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Antonio Nadal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bálint Márta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eric Horta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Metalurjicas Priego