Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554442

Copa 730554442 Información oficial sobre el partido 730554442 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

STEELPULSE Alineación oficial del equipo 'STEELPULSE' en el partido 6 - 0 Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
STEELPULSE Alineación oficial del equipo 'STEELPULSE' en el partido 3 - 0 Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido
Tiene bastante suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEELPULSE

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): STELPLSE va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Gunner Kragelund va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gábor Borbíró va anar a parar al cap de Giacomo Garattoni que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a STELPLSE el 2 - 0.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a STELPLSE i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 20 minuts de joc. Mentre en Giacomo Garattoni el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de STELPLSE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gunner Kragelund progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giacomo Garattoni es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Kristijan Marelić de STELPLSE va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a STELPLSE va estar a punt d'arribar en un córner. En Amable Val Gómez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Petrică Marcoş va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Emmanuel Cadorel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Pedro Velo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Petrică Marcoş gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Velo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Real Calpe

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Asurdi Baldebieta estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Peedu Lammas, als 75 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Calpe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Peedu Lammas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Hugo Coesfeld de Calpe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.