Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554436

Copa 730554436 Información oficial sobre el partido 730554436 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 4 - 3 Miniki CF Alineación oficial del equipo 'Miniki CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 1 - 1 Miniki CF Alineación oficial del equipo 'Miniki CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Desesperao va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Pío Juaneda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22 en Jesús Coca va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Miniki. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Vilallonga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Desesperao es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 61.
  • 123 Minuto 106 (Gol por la derecha): Passats 106 minuts, Julio Merodio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Desesperao es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Antonio Segón va superar els defenses rivals per velocitat al minut 19 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Desesperao van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Pío Juaneda des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julio Merodio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 107, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Juan Javier Llunell de Desesperao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Miniki CF

Goles Goles

  • 150 Minuto 28 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Miniki sembla que dona bons resultats perquè al minut 28, Oskar Hägerér va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador visitant Roni Storchenegger va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 52 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 68, quan Domingos Correia Lima va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Narciso Camariñas de Miniki, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jed Ignaz Christinger.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roni Storchenegger de Miniki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.