Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554411

Copa 730554411 Información oficial sobre el partido 730554411 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido 3 - 1 UNION DEPORTIVA ROSTOY Alineación oficial del equipo 'UNION DEPORTIVA ROSTOY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido 2 - 0 UNION DEPORTIVA ROSTOY Alineación oficial del equipo 'UNION DEPORTIVA ROSTOY' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corocotta

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Corocotta, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Jorge Echarri per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Ionuţ Gogean, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Corocotta es posava per davant!
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Corocotta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Skaidris Zariņš va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albrecht Hinderdael va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Saúl Bonilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Jorge Echarri gairebé va marcar per a Corocotta des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Jorge Echarri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Saúl Bonilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Skaidris Zariņš va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després N'Guessan Gnanou de Corocotta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giovanni Schenetti per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Saúl Bonilla va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Albrecht Hinderdael. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

UNION DEPORTIVA ROSTOY

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Faris Bakočević sempre és una garantia. Al minut 38, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Dipheteg Nato marcar el 1 - 1 per al ROSTOOOY.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): ROSTOOOY van sortir al contraatac al minut 44, però 葛 (Kot) 澤雲 (Zeyun) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): 葛 (Kot) 澤雲 (Zeyun) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ROSTOOOY que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 81 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pedro Javier Domínguez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.