Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554410

Copa 730554410 Información oficial sobre el partido 730554410 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido 5 - 2 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olivença Soccer Alineación oficial del equipo 'Olivença Soccer' en el partido 1 - 1 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene mucha potra 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,5 % 63,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olivença Soccer

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Juan Pedro Celma va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 142 Minuto 106 (Gol de contra por la izquierda): Juan Pedro Celma va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Olivença.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Gertjan Behrens arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Olivença per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Carl Krupke va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Juan Pedro Celma va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bruno Alexandre Ferreira va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Gertjan Behrens anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Olivença.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Olivença, Juan Pedro Celma, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

Real SAS CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Pablo Cañavate va pentinar un córner cap al segon pal que Iván Dorca va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Iván Dorca que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Paco Velasco Miranda va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el SAS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pablo Cañavate s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): SAS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Iván Dorca va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Portabella va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iván Dorca va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Enrique Rares de SAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Alfredo Campamar va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Èric Jansà, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Portabella de SAS es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SAS, Iván Dorca, col·locà la pilota just a les mans d'en Bruno Alexandre Ferreira. El marcador: 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SAS Èric Jansà va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pablo Cañavate, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Bruno Alexandre Ferreira va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SAS i 5 - 2 al marcador.