Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554395

Copa 730554395 Información oficial sobre el partido 730554395 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

penyaka.cat Alineación oficial del equipo 'penyaka.cat' en el partido 1 - 3 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
penyaka.cat Alineación oficial del equipo 'penyaka.cat' en el partido 1 - 1 veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,0 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penyaka.cat

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roberto Spanu de penyaka.cat aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del penyaka.cat sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonas Fabio Köstler, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 54 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 289 Minuto 55 (Ocasión evento especial): Marcus Taranger va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 55, però no s'esperava que en James Neal, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

veguilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Gilberto Cordero va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 20.
  • 105 Minuto 97 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Vladimir Alexa rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Abdulrazaq Abubaker Al-Issa, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 182 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 106 de partit va donar a veguilla l'avantatge per 1 - 3. Alessandro Castellana en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de veguilla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vladimir Alexa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en James Neal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.