Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554315

Copa 730554315 Información oficial sobre el partido 730554315 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 5 - 1 FC Dinamo de Guinos Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo de Guinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Merda Team Alineación oficial del equipo 'F.C.Merda Team' en el partido 5 - 0 FC Dinamo de Guinos Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo de Guinos' en el partido
Tiene un resultado normal 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Merda Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Urbano Flaugnacco ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.Merda es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de F.C.Merda a 2 - 0. Marcel Urbančok va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): F.C.Merda va augmentar la diferència quan Hernán Bermúdez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Marcel Urbančok va augmentar l'avantatge de F.C.Merda a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): F.C.Merda sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Filip Tomsa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abba Kamel va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Javier Pedro Diema va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Matúš Olejka, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Virxilio Correa va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hernán Bermúdez de F.C.Merda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Dinamo de Guinos

Goles Goles

  • 107 Minuto 61 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mauro Pardo Martínez va aconseguir per a Dinamo el 2 - 1 al minut 61, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Paco Ursino, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Alejandro Adriazola de Dinamo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.