Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554301

Copa 730554301 Información oficial sobre el partido 730554301 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Lobo cd Alineación oficial del equipo 'Lobo cd' en el partido 2 - 4 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lobo cd Alineación oficial del equipo 'Lobo cd' en el partido 2 - 1 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobo cd

Goles Goles

  • 190 Minuto 87 (Gol de falta): El Ezequiel Gil de Atienza va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Lobo. 1-3.
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Lobo va reduir el marcador al minut 88 a 2 - 4 quan Ezequiel Gil de Atienza va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Ezequiel Gil de Atienza quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Manolis Kyprianou va marxar per velocitat al minut 32 i va fer una passada de la mort a Iván Cánovas, però aquest va fallar.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gil Formiguera no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Abid Medkouri de Lobo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vivaercaña

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Egídio da Conceição va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 9 de joc. Émile Drouet es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vivaercaña eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Eduard Rheinard va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Émile Drouet arribés a peus de Eduard Rheinard, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vivaercaña el 0 - 3.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Ivan Leepel va augmentar l'avantatge de Vivaercaña a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.