Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554300

Copa 730554300 Información oficial sobre el partido 730554300 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

SIGA SAGA II Alineación oficial del equipo 'SIGA SAGA II' en el partido 2 - 0 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SIGA SAGA II Alineación oficial del equipo 'SIGA SAGA II' en el partido 2 - 1 Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SIGA SAGA II

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Saber Salarzaei de SIGA va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pasquale Di Pietro que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Magnus Nordstoga va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pasquale Di Pietro va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Sergey Laushkin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Muhammet Katip va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): SIGA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bakhtyar Chadordouz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Baldemar Hülst va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SIGA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): SIGA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Baldemar Hülst va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergey Laushkin.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergey Laushkin al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pasquale Di Pietro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Bobby Barnes Blisters

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Maestre España va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.