Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554247

Copa 730554247 Información oficial sobre el partido 730554247 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido 2 - 4 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido 2 - 3 Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,6 % 48,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

belmezano

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Roberto Luongo de belmezano, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del belmezano s'esgargamellaven dempeus per esperonar Bong-Chol Shin que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 76 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Willie Tarlow va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Nicolás Rubio Torrecilla quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Luongo de belmezano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Club Cheira

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Cheira van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Celdoni Critg va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Vasil Savov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 112 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 112, quan Godofredo Mota va posar els visitants Cheira per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 113 (Gol por la derecha): Eduardo Trillo Salazar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Eduardo Trillo Salazar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 42, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vasilis Pizzuto va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lazăr Florescu des de l'esquerra.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eduardo Trillo Salazar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Halil Şener Sanal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Es duien 102 minuts de partit jugats quan Eduardo Trillo Salazar va estar a punt de posar per davant a Cheira amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vasilis Pizzuto va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Godofredo Mota de Cheira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.