Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554242

Copa 730554242 Información oficial sobre el partido 730554242 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido 3 - 0 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MendiLovers Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'MendiLovers Fútbol Club' en el partido 1 - 2 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
Tiene suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MendiLovers Fútbol Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Ezra Bet-Zuri va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Mendilover.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Tadej Tuma va augmentar l'avantatge de Mendilover a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ezra Bet-Zuri de Mendilover va fer un bon esprint per escapar-se de Simen Myrland i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mendilover va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Santiago de Flor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 43 en Hélder Bustos Gisbert ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Tadej Tuma el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mendilover, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Santiago de Flor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Ezra Bet-Zuri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

La Segunda Fundacion

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Lolo Molina Blanco quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Marcel Kraljev al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Radosław Atamańczuk va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Adolfo Morganti no es va rendir i va fer unes grans aturades.