Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554121

Copa 730554121 Información oficial sobre el partido 730554121 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido 3 - 4 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CuatroK Alineación oficial del equipo 'CuatroK' en el partido 1 - 3 L'H Alineación oficial del equipo 'L'H' en el partido
Tiene suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CuatroK

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, el CuatroK va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Francisco José Barreiro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec José Luis Florín sempre és una garantia. Al minut 74, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Juan Arenas Arnal marcar el 2 - 1 per al CuatroK.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): CuatroK va posar-se per davant 3 - 2 al minut 85, quan Joaquín Ribera Egea va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Montilla per poc que no incrementa el marcador al minut 20. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Julio Marambio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

L'H

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Zoltán Herczog va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 24.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): LH van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 76, quan Otto Reiff va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Otto Reiff que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 108 (Gol de penalti): Al minut 108 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 3 - 4. Robert Opriş va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): LH va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Rareş Dolete va quedar-se sol davant el porter Diego Sanz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Erminio Migliore que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Erminio Migliore va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Robert Opriş va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 80. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Opriş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximiliano Meléndez de LH la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.