Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554108

Copa 730554108 Información oficial sobre el partido 730554108 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 1 - 3 Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido 0 - 4 Cruchs Alineación oficial del equipo 'Cruchs' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Petetes

Goles Goles

  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 82 una excel·lent centrada de Heitor Boton va arribar a Juan Díaz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Amieiro va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Carlos Abelló va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Heitor Boton va fer una magnífica centrada, però la rematada de Carlos Varanda va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Díaz de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cruchs

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marc Rollwald va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Lorenzo Guerra va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a Cruchs.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Khaironnisam Minhat des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Khaironnisam Minhat, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cruchs va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el Cruchs va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fynn Asante s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Geurt Edelman va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Lyubomir Atanasov de Cruchs va fallar un penal al minut 69. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Khaironnisam Minhat quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Nandino, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Lyubomir Atanasov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lucas Chiza es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Khaironnisam Minhat de Cruchs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Khaironnisam Minhat se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.