Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554106

Copa 730554106 Información oficial sobre el partido 730554106 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido 4 - 3 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido 1 - 1 Semos Probes Alineación oficial del equipo 'Semos Probes' en el partido
Tiene bastante suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,7 % 52,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mangarranes rojos

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): En Célio Rios va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Darab Moshirzadegan la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.
  • 100 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64, Erlend Ask va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mangarranes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant 苗 (Miu) 懷誠 (Huaicheng) en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 124 Minuto 109 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 109 que va permetre a l'equip local marcar el 4 - 3. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Darab Moshirzadegan llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Mangarranes van sortir al contraatac al minut 68, però Gerald Moser va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Mangarranes Andrija Gordić quasi va assolir l'empat al minut 75 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): 姚 (Yao) 慈骏 (Cijun) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tirso Ferreiroa havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Tirso Ferreiroa va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Darab Moshirzadegan de Mangarranes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Semos Probes

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Probes va ser finalitzada des de l'esquerra per Félix Olaguer al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Óscar Cantolla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 2 per a Probes.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Boris Clar va augmentar l'avantatge de Probes a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, el Probes va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Óscar Cantolla s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Félix Olaguer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pablo Agarrado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 225 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Cebrià Montagut gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Attila Garami de Probes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Attila Garami de Probes per doble groga al minut 111.