Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554072

Copa 730554072 Información oficial sobre el partido 730554072 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Club 24 Alineación oficial del equipo 'Club 24' en el partido 4 - 3 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Club 24 Alineación oficial del equipo 'Club 24' en el partido 6 - 2 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
Tiene mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club 24

Goles Goles

  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 74 una excel·lent centrada de Alexandru Pantelimon va arribar a Jordi Manel Gayà, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Malte Speth no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Pep Lluís Llorens va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 121 Minuto 108 (Gol por el centro): 24 va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 108 Demmu Araïchi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ginés Maestre Salinas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de 24 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ginés Maestre Salinas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC Deza-Lalin

Goles Goles

  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): En Silvan Spinnler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 60 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio Luis Ipalategui que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Deza-Lalin.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Deza-Lalin Silvan Spinnler va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jordi Manel Gayà va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ernesto Mínguez Ochoa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Deza-Lalin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Esteban Alcocer va desviar el xut final de Jannick Koehler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Deza-Lalin Burilgi Ariunbold quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gianni Vizioli l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Al minut 106 de partit, Antonio Pérez Pastor quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 97, Radu Meteş de Deza-Lalin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.