Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554061

Copa 730554061 Información oficial sobre el partido 730554061 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido 6 - 0 los murphies Alineación oficial del equipo 'los murphies ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido 7 - 0 los murphies Alineación oficial del equipo 'los murphies ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demà Més

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Liviu Cimpoeru, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Demà Més a 2 - 0. Antonio Rodrigo Cabezuelo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Demà Més va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Berenguer Llauradó progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Demà Més va aconseguir el 4 - 0 quan Iván Ayerra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Demà Més pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Rodrigo Cabezuelo va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 en Franciszek Jędrejek va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 6 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Antonio Rodrigo Cabezuelo de Demà Més no va ser gol per ben poc.
  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ângelo Gamela va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Lodovico Parusso el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Franciszek Jędrejek, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Francisco 'El Chocolatero' Villodas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

los murphies

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolo Calafat de murphies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.