Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730554027

Copa 730554027 Información oficial sobre el partido 730554027 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 0 - 3 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Déjà vu

Snow_Kids

Goles Goles

  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Snow_Kids va ser finalitzada des de l'esquerra per Gian Luca Rago al minut 72. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El contraatac de Snow_Kids va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jens Christian Winther va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Gian Luca Rago va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Snow_Kids, al minut 89. El marcador va canviar a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Snow_Kids, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Grégoire Dergias va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Grégoire Dergias quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Erhan Hoca va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 28, i va passar la pilota a Soroush Farhoud, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 56 en Gian Luca Rago ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Erhan Hoca el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Snow_Kids va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Erhan Hoca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Grégoire Dergias, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Snow_Kids va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erhan Hoca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.