Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553963

Copa 730553963 Información oficial sobre el partido 730553963 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 3 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido 3 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD WSKA

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Şerban Andriţoi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. WSKA es posava per davant!
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): WSKA va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 42, quan Şerban Andriţoi, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 50 gràcies a la jugada de Gumersindo Baleira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del WSKA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fabian Bathurst, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Ang Han Chao, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ang Han Chao, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vicente Yanes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 286 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 56, un contraatac del WSKA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ang Han Chao perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 160 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 del partit, David Ciprés va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Pedro Irala va pentinar un córner cap al segon pal que Guillermo Pedroso va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Irala.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Ciprés de Tropikal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.