Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553954

Copa 730553954 Información oficial sobre el partido 730553954 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 3 - 0 Mesonnis Alineación oficial del equipo 'Mesonnis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 2 - 0 Mesonnis Alineación oficial del equipo 'Mesonnis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Drunkers

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 9 minuts, Inocencio Arandojo va superar per velocitat Pablo Hurtado per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Julián Veraza va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Santander al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Carlo Basilicata. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santander va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dieter-Norbert Topler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Parreño va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jorge Velarde va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Santander ho intentava per la dreta per mitjà de Julián Veraza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Velarde de Santander va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Cuell de Santander amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mesonnis

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mesonnis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rino Sanmartin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Rino Sanmartin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Augusto Izeta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mesonnis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zygmunt Konior va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Mesonnis van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Pablo Hurtado no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.