Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553829

Copa 730553829 Información oficial sobre el partido 730553829 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Agjuanes Team Alineación oficial del equipo 'Agjuanes Team' en el partido 3 - 1 Kobras Locas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kobras Locas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agjuanes Team Alineación oficial del equipo 'Agjuanes Team' en el partido 0 - 1 Kobras Locas C.F. Alineación oficial del equipo 'Kobras Locas C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agjuanes Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Agjuanes va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mondher Haha la va transformar en el 1 - 0.
  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Konstantin Könönen va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jaroslaw Jahnel-Fodor.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Mondher Haha va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 0 per a Agjuanes.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Jermaine Babb va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Agjuanes van sortir al contraatac amb encert al minut 24, però Mondher Haha no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Agjuanes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Siri Srinipa va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Kobras Locas C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Leonardo Susović va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Josué Moncada de Kobras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.