Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553820

Copa 730553820 Información oficial sobre el partido 730553820 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 1 - 4 KingstonFC Alineación oficial del equipo 'KingstonFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hortaclic Alineación oficial del equipo 'Hortaclic' en el partido 1 - 6 KingstonFC Alineación oficial del equipo 'KingstonFC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hortaclic

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El Hortaclic no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lauri Anttila es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zbigniew Darecki va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Tibor Fortunat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Zbigniew Darecki hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Zbigniew Darecki no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ondřej Obr no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Ondřej Obr de Hortaclic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

KingstonFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el FCK va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Enrique Soares, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, FCK va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrique Soares.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Alfonso Foica va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de FCK, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Prometeo Luthar va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Enrique Soares va estar a punt de posar per davant a FCK amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roger Coromí va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Enrique Soares, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Enrique Soares va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klaus Strebe.