Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553799

Copa 730553799 Información oficial sobre el partido 730553799 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 4 - 0 Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Telesaco Alineación oficial del equipo 'Telesaco' en el partido 3 - 0 Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Telesaco

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sudi Mwalimo arribés a peus de Jongkyung DongBang, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Telesaco el 1 - 0.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Telesaco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sudi Mwalimo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Telesaco i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 74 minuts de joc. Mentre en Ibai Gazteluiturri el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Eduardo Barreto va augmentar l'avantatge de Telesaco a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Telesaco va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Claudio Daniel Nafarroa Lopez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jongkyung DongBang va rematar alt.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nicolás Gallo al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rashad Anees va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Martin Maňák gairebé va marcar per a Telesaco des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Sudi Mwalimo de Telesaco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Claudio Daniel Nafarroa Lopez de Telesaco es va guanyar la targeta groga merescudament.

Extres

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Extres van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Manuel Pellón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Extres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 52, però Acorán Lalor Cabañas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomàs Puigpelat de Extres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.