Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553744

Copa 730553744 Información oficial sobre el partido 730553744 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Deportivo Cenutrio Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cenutrio' en el partido 3 - 6 LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Cenutrio Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cenutrio' en el partido 1 - 3 LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido
Tiene suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Cenutrio

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 l'àrbitre va premiar Cenutrio amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Fernando España va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Cenutrio prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en 施 (Shi) 坤航 (Kunhang) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Hervé Gonzalez la va rematar 姚 (Yao) 积德 (Jide) amb una magnífica volea que va fer pujar per a Cenutrio el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hervé Gonzalez de Cenutrio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 翔午 (Shogo) 福田 (Fukuda) de Cenutrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LupasHospi

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): El Marc Simonet va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel LupasHospi. 1-1.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 en José María De la Maza va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): LupasHospi agafava avantatge al minut 60 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Steve 'Bullitt' Quinn amb mestria.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): En Khespi Advis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 94 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 183 Minuto 95 (Gol por la derecha): Radu Băicuş va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 98 (Gol por la derecha): Al 98 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LupasHospi augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Delfim Silva Amorim es rifés el porter i marqués el 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Delfim Silva Amorim que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El LupasHospi creava perill des de la dreta al minut 26, però en Pere Alorda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Khespi Advis desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En José María De la Maza va poder marcar per a LupasHospi en un servei de cantonada picat per en Delfim Silva Amorim quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Rune Ervik va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en José María De la Maza va entorpir al marcador d'en Alejandro Elso per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Khespi Advis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pere Alorda, però la pilota va topar amb el travesser.