Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553737

Copa 730553737 Información oficial sobre el partido 730553737 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 3 - 0 Escamot Llibertari Alineación oficial del equipo 'Escamot Llibertari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 3 - 1 Escamot Llibertari Alineación oficial del equipo 'Escamot Llibertari' en el partido
Tiene un resultado normal 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Rastko Jeromen va marcar al minut 25 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): serrallo-floresta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Boris Ortenburg va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip serrallo-floresta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on İlkin Düzey va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Boris Ortenburg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de serrallo-floresta.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Allan Lasserre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de serrallo-floresta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Guaire Contador una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de David Antonio Caicedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Odilo Cira es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Czesław Kraczkowski va rematar alt.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Guaire Contador va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Gianluca Lampo va xutar a fora.

Escamot Llibertari

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Kilenga Wetshokonda va deixar a İlkin Düzey assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ģirts Rashkin de Anarkistes es va guanyar la targeta groga merescudament.