Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553682

Copa 730553682 Información oficial sobre el partido 730553682 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 4 - 0 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 6 - 0 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
Tiene mala suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squandrago C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Squandrago va ser Saleh Bagher.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Squandrago va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ezequiel Moreno des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Squandrago va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thys Janssen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Squandrago pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cem Siraç va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Cem Siraç arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lennart Kerremans al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Thys Janssen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Squandrago va ser a punt de marcar al minut 59, quan el seu jugador Yuval Samra va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Thys Janssen va rematar alt.

tramvia blau

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Iriome Pardo de tramvia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Duque de Estrada de tramvia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.