Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553679

Copa 730553679 Información oficial sobre el partido 730553679 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

360 Team Alineación oficial del equipo '360 Team' en el partido 2 - 3 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
360 Team Alineación oficial del equipo '360 Team' en el partido 1 - 6 United States Of Eurasia Alineación oficial del equipo 'United States Of Eurasia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

360 Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mathijs de Witte, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Team se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sidharta Liong ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Team es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Team va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro Conill va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Gimenez Adaní.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eurasia. La jugada d'estratègia del Team per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rubén Caballero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alejandro Conill, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Conill es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Lehmkuhl de Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

United States Of Eurasia

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Jobst Heinrich Kelly estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Glen Reinard va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 19.
  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 28 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jobst Heinrich Kelly.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Ares quedar desmarcat i marcar per a Eurasia al minut 66. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Eurasia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Silvano Sangion va quedar-se sol davant el porter Gastón Pacheco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Ares ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Gastón Pacheco va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Demeter Rekibatiz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Konstantin Shmatok de Eurasia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.