Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553662

Copa 730553662 Información oficial sobre el partido 730553662 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 2 - 1 Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 1 - 5 Jaske Alineación oficial del equipo 'Jaske ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tungsteno strikes back

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tungsteno eren letals, i Alejandro Soria Sancho va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 122 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Tungsteno, atacant per l'esquerra al minut 109, va aprofitar el magnífic llançament de Jorge Bedia per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alejandro Soria Sancho no va ser aprofitada per en Florentzio Bustintza que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Enrique Meneses, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Modest Fraguell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tungsteno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Zebulón Gastea va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fernando Fernández per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Sergio Machado del Tungsteno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 214 Minuto 74 (Ocasión de penalti): En Alejandro Soria Sancho va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 74. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Tungsteno va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leopoldo Jacinto San Miguel Marín va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Iñaki Deyna.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Modest Fraguell de Tungsteno es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florentzio Bustintza de Tungsteno va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Luis Ollero de Tungsteno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Jaske

Goles Goles

  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Josep Francesc Senallé es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Virgili Butchosa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Siscu Bordas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Virgili Butchosa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): En Fernando Foguet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Llop es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 105 (Tarjeta roja directa): Al minut 105 en Juan Carlos Baena va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.