Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553661

Copa 730553661 Información oficial sobre el partido 730553661 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 0 - 3 Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido 0 - 1 Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abrams

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de abrams va anar a parar a la dreta de l'atac on en Venâncio Marinho, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domonkos Vörös de abrams la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Melón Balompie

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a César Sáez posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Tomasz Hensel de Balompie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Passaven 66 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En César Sáez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dan Drăgan de Balompie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juris Gulbis.