Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553634

Copa 730553634 Información oficial sobre el partido 730553634 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

F.C. NARAN Alineación oficial del equipo 'F.C. NARAN' en el partido 2 - 3 RIVER BCN Alineación oficial del equipo 'RIVER BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. NARAN Alineación oficial del equipo 'F.C. NARAN' en el partido 1 - 2 RIVER BCN Alineación oficial del equipo 'RIVER BCN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. NARAN

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): NARAN, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Harald Spennemann per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NARAN a 2 - 0. August Llibre va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Juan Catón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

RIVER BCN

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 30, el jugador visitant Óscar Torrego va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de José Roldán Gaona que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): El jugador de RIVER Óscar Torrego va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 96 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 25 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Óscar Torrego amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Elodio Narvaez Campos va rebre molts aplaudiments. Al minut 34 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Josep Miquel Biosca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Primo Azañón va fer una jugada per la banda esquerra, però Matic Dešman va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Torrego de RIVER es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Micky Thomson.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Ascanio de RIVER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.