Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553580

Copa 730553580 Información oficial sobre el partido 730553580 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

independiente de pueblonuevo Alineación oficial del equipo 'independiente de pueblonuevo' en el partido 1 - 3 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
independiente de pueblonuevo Alineación oficial del equipo 'independiente de pueblonuevo' en el partido 1 - 4 Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

independiente de pueblonuevo

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Henri Alppinen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francesco Obino va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al 38, Hocine Aeeiman hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Bakan Gaye. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Philipp-Stephan Wangelin va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 88 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Domingos de Jesus de independiente va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lau Winberg.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Ştefan de independiente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dejan Devetak de independiente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Adrian Ştefan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Borras F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Borras agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alberto José Bueno amb mestria.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a Borras l'avantatge per 0 - 2. Sokhan Piseth en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Borras va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Sokhan Piseth, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Alberto José Bueno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesus Duarte da Conceição, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sokhan Piseth. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Cristian Diumenjó va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.