Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553568

Copa 730553568 Información oficial sobre el partido 730553568 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Atlètic Manresa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Manresa' en el partido 0 - 1 Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Manresa Alineación oficial del equipo 'Atlètic Manresa' en el partido 1 - 1 Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Manresa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlètic, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Tomé Boaña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Beneitez.

Gestión FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Winston Geyer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gestión.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Camilo Conti va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Vedeja va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per 邵 (Shao) 国洪 (Guohong) al minut 24 semblava entrar, però Rubén Vedeja va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gestión la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, 邵 (Shao) 国洪 (Guohong) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rubén Vedeja va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cristian Lupoae. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Camilo Conti de Gestión es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 戴 (Dai) 双友 (Shuangyou) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.