Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553548

Copa 730553548 Información oficial sobre el partido 730553548 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Rompe Pernas SAD Alineación oficial del equipo 'Rompe Pernas SAD' en el partido 0 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rompe Pernas SAD Alineación oficial del equipo 'Rompe Pernas SAD' en el partido 0 - 2 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rompe Pernas SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pernas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marco Garino, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Kerem Özel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Junior Placide, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucjan Gbur de Pernas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 174 Minuto 93 (Gol de penalti): Quan passaven 93 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Maresme. En Paddyjoe Evans va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Fernando Dieste va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Mateo Ramas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Dieste ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Perico Henríquez de Maresme, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Jaunti Burumendi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thiemo Beeke, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Fernando Dieste quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.