Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553524

Copa 730553524 Información oficial sobre el partido 730553524 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

La Novena Legión Alineación oficial del equipo 'La Novena Legión' en el partido 1 - 5 Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Novena Legión Alineación oficial del equipo 'La Novena Legión' en el partido 0 - 2 Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Novena Legión

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Dakota Bruns va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de L9L, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Dakota Bruns va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tavernes

Goles Goles

  • 170 Minuto 35 (Gol de falta): Aldo Angelo Stumpo va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 35. 0 - 1 per a Tavernes.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Antonio Mingo va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Noroña, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Juan Antonio Mingo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 4 per a Tavernes.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Exuperancio Bandoxa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tavernes, un peu providencial d'en Luis Noroña va situar el 1-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Tavernes al minut 17, però el xut de Aldo Angelo Stumpo va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Luis Noroña va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Aldo Angelo Stumpo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bakdid Quortobi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marc Ibars, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marc Ibars va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Juan Antonio Mingo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Baleta de Tavernes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.