Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553507

Copa 730553507 Información oficial sobre el partido 730553507 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 0 - 1 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATH PEDETE Alineación oficial del equipo 'ATH PEDETE' en el partido 1 - 1 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATH PEDETE

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a PEDETE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juliusz Banduła, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PEDETE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Igor Korzhakov va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): PEDETE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ever Fabián Velázquez en un 1 contra 1 amb el porter Mubarak Al-Habtoor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georgi Gopov de PEDETE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fewis C. F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Passats 102 minuts de partit, Fewis es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Duncan Richardson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrea Vizioli va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Luis Tejada Muro va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Juan Luis Tejada Muro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Steffen Bongaarts va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Andrea Vizioli al minut 28 semblava entrar, però Steffen Bongaarts va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Balderich Stauber va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Fewis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Steffen Bongaarts va desviar el xut final de Balderich Stauber després d'una sèrie de rebots i molta confusió.