Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553497

Copa 730553497 Información oficial sobre el partido 730553497 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 2 - 1 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C. F. Colchoneros Alineación oficial del equipo 'C. F. Colchoneros' en el partido 1 - 3 Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. F. Colchoneros

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Ardines ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Colchoneros es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador 蒋 (Jiang) 瑞坤 (Ruikun) de Colchoneros, després de 72 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manuel Múgica va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Verda.

Comando Oregar

Goles Goles

  • 164 Minuto 53 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Comando al minut 53. Ville Suokas va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sabry Soudani ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Zumai Goioaga va estar a punt de posar per davant a Comando amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xiraxi Gómez de la Cortina va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Rahman Awad Saqer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xiraxi Gómez de la Cortina va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Xiraxi Gómez de la Cortina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zumai Goioaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Xiraxi Gómez de la Cortina va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Zumai Goioaga des de l'esquerra.