Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553398

Copa 730553398 Información oficial sobre el partido 730553398 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Atlético Mochardo Alineación oficial del equipo 'Atlético Mochardo' en el partido 4 - 0 bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Mochardo Alineación oficial del equipo 'Atlético Mochardo' en el partido 2 - 0 bitlles cop Alineación oficial del equipo 'bitlles cop' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Mochardo

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Mattijs de Theije, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atlético es posava per davant!
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro Sinelli va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): El gol de falta de František Matýs sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 88 i ampliar l'avantatge de Atlético a 3 - 0.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): František Matýs va augmentar la diferència de Atlético a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Dragoş Pavelescu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Liubomyl Rogovets havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Onandi Goulbourne va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant 袁 (Yuan) 康华 (Kanghua) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Franco Taverniti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 管 (Guan) 聪坪 (Congping).
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Marco Gugliandolo de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Marco Gugliandolo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atlético va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

bitlles cop

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Miguel Lara Álvarez de bitlles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Bauça es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.